Reiseblogg fra Travellerspoint

India!!

organisert kaos!!!!

sunny 26 °C

Hei alle sammen!!
For de som ikke har faatt det med seg, saa er Katrine og Eir paa langtur til asia, naermere bestemt 5 herlige maaneder!!! Helt fantastisk at de akkurat har begynt, har jo allerede opplevd saa mye paa en uke!
Horte forresten noen rykter om isslaps i oslo, vil bare meddele om at her er det straalende sol. Inderne er litt kalde og noen gaar rett og slett med lue, fordi 25 grader er jo vinter, brrr.

Vi har vaert 4 dager i bombay. Starta turen med aa finne en venn paa couchsurfing( konsept: laan ut din egen sofa gratis og du kan laane andres gratis..) fantastisk. Vi sokte og fant en herlig inder med navn kenneth, og der bodde vi paa et knottlite rom. Hele familien stua seg inn paa et soverom saa vi skulle faa plass...og de gjor det gratis! mon tro hvorfor, men de synes det er spennende og mote nye mennesker. De var helt herlige, lagde indisk mat til oss, og skravla paa skikkelig indisk-engelsk. kan faktisk vaere noksaa vanskelig aa forstaa...
Kenneth viste oss byen, bra guide! Etterhvert ble vi litt varme i troya og fant i grunn bra frem paa egenhaand. Fint med lady's compartment paa toget forresten:)
Bombay er rett og slett giga stort, masse mennesker overalt(totalt 16 mill...), fine farger og lukter og ja, det er best aa ikke vaere saa sliten naar man tasser rundt..
Vi ble spurt kanskje 10 ganger om vi ville vaere med i bollywood filmer, men det har liksom blitt saa hypa saa vi fant det best i aa si nei..Gadd rett og slett ikke staa 15 timer paa et filmset..Men veldig mange som blir med.

Naa er vi i Goa. Etter en togtur i en liten smal seng, den andre var i en annen vogn og det turte vi rett og slett ikke, saa vi delte seng med 4 sekker og det ble i grunn litt trangt. Og rundt oss paa alle kanter var det et helt sportsteam, de dreiv med en litt avansert form for har'n -fin sport? og de skulle paa turnerlig, og de ropte og lo av oss og pekte og stirra og var helt gale, men viste seg og vaere harmlose etterhvert. bortsett fra at han ene ble litt forelska i kat, i alle fall naar lysene ble skrudd av og alle liksom skulle sove horte vi bare: Katrine, I love you. hahahaha.

Naa er det beach for alle penga. Bor i en finfin bambushytte ved stranda. ganske mange turister her, men god stemning. fin solnedgang, men et sporsmal. kan sola virkelig gaa ned to helt forskjellig steder to dager etter hverandre?? vi ble litt forvirra i gaar...

Og vi kan gledelig meddele at vi ikke har blitt syke enna(bank i bordet). Vi glemte paa en maate aa vaere saa forsiktig, fordi det ble saa mange ting aa passe paa. litt har vi provd, men plutselig ble det iskaffe med isbiter(selvfolgelig..), og litt fastfood paa toget, og en deilig godluktende maiskolbe paa havna....Turens motto er det ordner seg for snille piker, saa la oss haape det stemmer.
Eir holder forresten paa aa faa en stor og fin visdomstann. Maa nok skyldes all den kunnskapen hun har fatt fra den flotte historieboka vi tok med.( kortfattet sammenfatning av verdenshistorien...) Blant annet dode mahatma ghandi 30 jan 1948, derfor kan man ikke faa kjopt seg ol paa byen denne dagen......

Ok, lovte aa ikke skrive for mye. Vi har det perfekt.Nuss og puss. Kat og geir,

Skrevet av Kateir 03:51 Arkivert i India

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Så fantastisk å lese!!! Takk. Gleder meg til å lese mer. Og: VÆR FORSIKTIGE! Dere skjønner, det ordner seg IKKE alltid for snille jenter!
Hilsen en glad (og litt bekymret) tante Tone

fra tante Tone

Hei, jenter!!! et ord: MISUNNELIG!!! Som jeg savner å være på tur når jeg leser bloggen deres altså:( Masse lykke til og ta godt vare på minnene og hverandre :) Fortsatt GOD TUR!!. Klem Silje

fra Silje

Høres fantastisk ut!! Gleder meg vilt til å ta fatt på lignende reiserute om et halvårs tid:o) Klem fra Åse

fra Åse

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint